Новини

Скільки коштує метр погонний

Скільки коштує метр погонний? 🤔І чому меблевики, котрі виготовляють меблі за індивідуальним замовленням називають лише суму “від”?

Спочатку, давайте розберемось з чого складається ціна за метр погонний. ☝️Перше це, звичайно, матеріал, тобто матеріал корпусу і фасадів(ДСП, МДФ з різним покриття), а також його кількість (для прикладу шухляда має більше матеріалу ніж тумба з полицями), матеріал самої стільниці (коли мова йде про кухню).

✌️Друге – фурнітура. Тут також варіантів багато: завіси (для відкривних фасадів), підйомні механізми (для фасадів, які відкриваються догори), напрямні (для фухляд), а також виробник даної фурнітури (від бюджетних варіантів до фурнітури преміум класу). 🤟Третє: ціна за роботу майстра. Тут вже враховуємо складність виробу, додаткові вирізи під комунікації, зарізи ітд.

Як бачимо, виходить ще той “вінігрет”. І навіть візуально схожі кухні (чи шафи) можуть мати зовсім різну комплектацію. Отже точну ціну можна назвати лише після замірів та узгодження деталей проекту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *