Новини

🧐Розвіюємо міфи про заміри кухні

🤔Коли краще кликати меблевика на заміри кухні? Чи потрібен дизайнер? З’ясовуємо правду в цих та інших питаннях…

❌Міф1. Краще кликати майстра на заміри після ремонту, так як вже всі роботи закінчені, є вже колір стін і стелі, виведені розетки та комунікації і можна підбирати меблі до інтер’єру.
✅Правда: краще спочатку обрати саму кухню, визначитись з кольором і конструкцією і вже тоді підбирали колір стін, підлоги та фартуха, а також провести комунікації та вивести розетки у потрібні місця (і звичайно, зробити перезаміри після ремонтних робіт).

❌Міф 2. Щоб обрати кухню, треба звертатися до дизайнера.
✅Правда. Не обов’язково. Часто самі меблевики добре справляються з роботою дизайнера, або ж мають в штаті дизайнера, який спеціалізується саме на кухнях.

❌Міф 3. Краще звертатися до меблевика, який робить заміри безкоштовно.
✅Правда. Немає нічого безкоштовного. Кожні заміри входять у вартість кухні і якщо меблевик бере кошти окремо за заміри, то цю суму він потім віднімає від загальної вартості. Також це гарантія того, що найближчим часом Ви отримаєте свій проект з детальним прорахунком вартості.

❌Міф 4. Можна скинути малюнок кухні, довжину і висоту самого приміщення, колір меблів і меблевик порахує вартість.
✅Правда. Цей прорахунок буде дуже приблизний і буде відрізнятися від точної вартості Вашої кухні. Також на замірах Ви можете озвучити свої побажання, орієнтовний бюджет і те на чому Ви готові зекономити чи навпаки, чого неможливо проговорити, скинувши малюнок та орієнтовний метраж. І що найголовніше, Ви можете вибрати матеріал по зразках, які привезе з собою меблевик, обравши потрібний матеріал відтінок і структуру плити (а це дуже впливає на ціну).

Отже, робіть правильні висновки і записуйтесь на заміри вже сьогодні.
💙MebLiVit – Ваш меблевий світ💛

8 thoughts on “🧐Розвіюємо міфи про заміри кухні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *